Gépszállító jármű flotta

Legyen szó akár mezőgazdasági gépekről, konténerről vagy egyéb járműről, minden gép esetén rendelkezünk a méretéhez illeszkedő teherautóval. Így nálunk minden fuvarfeladathoz kedvező árak társulnak.

Nissan Navara
utánfutós tréler

Kisebb mezőgazdasági gépek, például öntöződobok szállítására költséghatékony és biztonságos megoldást jelent 2,5 tonna teherbírású utánfutós trélerünk. Akár az olyan hosszú, keskeny építőipari alapanyagok szállítása is megoldható, mint a tetőszerkezetek, acélcsövek vagy szendvicspanelek.

Maximális hosszúság: 6 m
Maximális szélesség: 2,1 m
Teherbírás: 2,5 tonna

Nissan Navara utánfutós tréler közúti szállításra
MAN teherautó rámpával és csörlővel

MAN teherautó
(rámpával, csörlővel)

Rámpás kamionunkkal a rakodás gyerekjáték, a szállítás pedig biztonságos. Legyen szó traktorokról, bobcatről vagy bármilyen mezőgazdasági gép fuvarozásáról, 6 tonnáig bármit elszállítunk. Az extra hosszúságnak köszönhetően egy mezőgazdasági betakarítás során akár egyszerre több eszközt is ki tudunk szállítani, így nem keletkezik holtidő.

Maximális hosszúság: 7 m
Maximális szélesség: 2,5 m
Teherbírás: 6 tonna

VOLVO HF 500 nyergesvontató
(félbölcsős pótkocsival)

A Müller Mitteltal félbölcsős pótkocsi segítségével még a legnehezebb rakományok elszállítása is könnyedén megoldható. Ha mobilház-konténer szállítás a feladat, akkor nagy valószínűséggel ezzel a járművel érkezünk a helyszínre, de akár nehézgépek esetén is biztonságos megoldást kínál 24 tonnáig.

Maximális hosszúság: 12 m
Maximális szélesség: 2,5 m
Teherbírás: 30 tonna

VOLVO HF 500 nyergesvontató félbölcsős pótkocsival nagyméretű gépek szállítására
VOLVO HF 500 nyergesvontató rolóponyvás pótkocsival különböző nagyságú és súlyú áruk egyszerre szállíthatók

VOLVO HF 500 nyergesvontató
(rolóponyvás pótkocsival)

A KÖGEL stabil, nagy teherbírású rolóponyvás félpótkocsi segítségével különböző nagyságú és súlyú áruk egyszerre szállíthatók, így időt és pénzt takaríthatsz meg. Kiválóan alkalmas nagyméretű eszközök, például esztergagép vagy présgép, valamint rekeszes áruk szállítására. A rakomány rögzítése hevederekkel rendkívül biztonságossá teszi ezt a szállítási formát. Emellett a tetőponyva is rolós így darus rakodás is lehetséges felülről. Továbbá előny, hogy mivel zárt, az eső elől védve van az áru.

Maximális hosszúság: 13,6 m
Maximális szélesség: 2,5 m
Teherbírás: 24 tonna