Mezőgazdasági gépszállítás rakománybiztosítással az ország egész területén

  • Mezőgazdasági vagy építőipari gépek gyors és biztonságos költöztetése a munkaterületek között,
  • Mezőgazdasági gépszállítás agráripari kiállításokra,
  • Munkagép forgalmazó cégeknek kiszámítható gépszállítás kedvező áron.

Hívj minket a nap 24 órájában, akár hétvégén is!

mezőgazdasági gép SZÁLLÍTÁS LEGFELJEBB 30 TONNA SÚLYIG

Szállítás legfeljebb
30 tonna súlyig

RAKOMÁNYBIZTOSÍTÁS 5 MILLIÓ FORINTIG

Rakománybiztosítás 5 millió forintig

ELŐZETESEN ISMERTETETT ÁRAK

Előzetesen ismertetett árak

Milyen gépeket szállítunk a Maxx-Cargo-nál?

Építőipari és mezőgazdasági gépek mozgatását vállaljuk legfeljebb 30 tonna súlyig, 12 m hosszúságig, 3 m szélességig és 3,3 m magasságig.

traktor közúti szállításra felkészítve

Traktor

markoló szállítás előtt

Markoló

kombájn a fölterületre szállítás előtt

Kombájn

mezőgazdasági vetőgép szállításra előkészítve

vetőgép és betakarítást végző gépek

Öntöződob, műtrágyaszóró közúti szállítás előtt

Öntöződob,
műtrűgyaszóró

targonca szállítás

Targonca

Bobcat és rakodógép

Bobcat, rakodógép

Rövidtárcsa és borona szállítása közúton

Rövidtárcsa, borona

pótkocsi közúti szállítása

Pótkocsi

Kérj tőlünk konkét árajánlatot a szállítási távolság függvényében, rejtett költségek nélkül!

Mezőgazdasági gépszállítások, amiket sikerrel teljesítettünk

mezőgazdasági gép szállítása közúton

Betakarítási és vetési időszakban a mezőgazdasági gépeket pontos időre a helyszínre szállítottuk, így az időjárás kedvezőtlen változásai előtt befejeződhettek a földön a munkálatok.

Vontattunk már fel 6 tonna tömegű gabonavetőgépet, de szállítottunk már egyszerre Bobcat rakodógépet és markolót maximális körültekintéssel.

Fuvarozáskor mindig gazdaságosságra, ugyanakkor teljes biztonságra törekszünk. Így rakodóterünkbe került már 2 db pótkocsi és 1 db szárzúzó is egyetlen fuvarköltséggel.

mezőgazdasági munkagép szállítása teherautóval
john deere munkagép szállítása

Akár túlméretes, speciális felépítményű járműveket is elszállítunk, például ezt a magas, 6 méter hosszú John Deere 740A vetőgépet.

Mezőgazdasági berendezések és alkatrészek szállítását is átvállaljuk, például tartályok, rendsodrók vagy a képen látható hagymatisztító gép mozgatását.

nagyméretű gépek szállítása

Munkagép forgalmazó cégek szállítási feladatait is kiszámítható módon, kedvező áron elvégezzük.

Tavasszal szállításaink 90%-át mezőgazdasági gépek teszik ki, de egész évben vállaljuk a fuvarozást országosan, előre tervezett útvonalon, kiszámítható árakon. Olyan felmerülő akadályok, mint a kerék nélküli vagy üzemképtelen járművek mozgatása sem jelenthetnek számunkra problémát!

Fuvarrendelés kedvező áron: +36 30 619 8195

Legyen a gép gumi lánctalpas, gumikerekes vagy épp kerék nélküli, teherautónkon 30 tonnáig elszállítjuk az üzemképes vagy éppen üzemképtelen mezőgazdasági gépeket is, igény esetén a mezőgazdasági szerszámokat. Minden fuvarfeladathoz van egy hozzá illeszkedő járművünk, így megrendelőinknek a legkedvezőbb árakat tudjuk garantálni. Ám a daruzásról, a fel- és lerakodásról megrendelőinknek kell gondoskodnia.

Maxx-Cargo
Mezőgazdasági gépszállítás rakománybiztosítással

Mezőgazdasági gépszállítás rakománybiztosítással

Káresemény bekövetkeztekor sem kell aggódnod, legfeljebb 5 millió forintig gondoskodunk a gépen szállított áruk vagy mezőgazdasági eszközök biztosításáról. A biztosítás egyaránt vonatkozik elemi csapások, úgymint vihar, villámcsapás vagy árvíz következtében bekövetkezett károkra (törésre, deformálódásra vagy vetemedésre), valamint a szállító-eszközt ért balesetekre.

Mezőgazdasági gépszállítás menete

TELEFONÁLJ VAGY KERESS MINKET ONLINE

Felhívsz
minket

Kereshetsz bennünket a +36 30 619 8195-ös telefonszámon, vagy kérj ajánlatot az online űrlapon keresztül!

KOLLÉGÁNK KAPCSOLATBA LÉP VELED

Kollégánk azonnal felveszi veled a kapcsolatot

Amint megismerjük a gép tartózkodási helyét és az úticélt, a tervezett útvonal alapján konkrét árajánlatot adunk. Nincsenek rejtett költségek és nem várt kiadások.

MINDEN GÉPSZÁLLÍTÁSI FELADATOT ELVÉGZÜNK

Minden gépszállítási feladatot elvégzünk

Amennyiben elfogadod az árajánlatot, sofőrünk a rakományhoz illeszkedő teherautóval, az egyeztetett időpontban a helyszínre érkezik.

KIÁLLÍTJUK A SZÁMLÁT

Kiállítjuk
a számlát

Teljes biztonságban érezheted magad, hiszen számlaképes vállalkozásként a rakományra gond esetén kártérítést vállalunk.

Mit kínál még a Maxx-Cargo?

Hétköznap 0-24-ben, sürgős esetben akár hétvégén is biztosítjuk a mezőgazdasági gépek rövid időn belüli célba juttatását.

Minden fuvarfeladathoz van egy hozzá illeszkedő teherautónk, annak érdekében, hogy megrendelőinknek a legkedvezőbb árakat kínálhassuk.

A mezőgazdasági gépeket indulás előtt alaposan rögzítjük, így karcmentesen célbajuttatjuk. A géped karosszériája egyáltalán nem érintkezik a rámpa fém felületével.

Káresemény bekövetkeztekor sem kell aggódnod, legfeljebb 5 millió forintig gondoskodunk a gépen szállított áruk vagy eszközök biztosításáról.

Akár az üres tankkal rendelkező vagy meghibásodott járműveket is célba juttatjuk.

Neked semmivel sem kell készülnöd. Minden teherautónk rendelkezik rámpával és rögzítő eszközökkel, így villámgyorsan megy a rakodás. Üzemképtelen járművek és szerszámok esetén az emelésről neked kell gondoskodnod.

Mit kínál még a Maxx-Cargo

Igen. A Maxx Cargo a mezőgazdasági gépszállítás során törekszik a gazdaságosságra. Minden fuvarozáshoz rendelkezünk illeszkedő teherautóval, így megrendelőinknek a legkedvezőbb árakat tudjuk kínálni akár egyetlen fuvarköltséggel. 30 tonna összsúlyig, 12 méter hosszúságig, 3 méter szélességig és 3,3 méter magasságig minden mezőgazdasági gépet biztonsággal elszállítunk.

Minden olyan gép ami az alábbi paramétereken belül mozog: 30 tonna, 3,3 m magas, 3 m széles, 12 m hosszú. Akár két traktor vagy egy Bobcat és egy markoló szállítása is megoldható egyetlen fuvarköltséggel. A Maxx-Cargonál minden fuvarfeladathoz rendelkezünk illeszkedő járművel, így kedvező árakon tudjuk teljesíteni ügyfeleink kéréseit.